Group 3

Houten bijgebouwen op maat

Voor een houten bijgebouw dat natuurlijk in jouw leven past

Een houten bijgebouw in je mooie tuin tuin maakt het plaatje helemaal af. Het is niet alleen een functionele toevoeging aan je leefruimte, maar ook een ware verlenging van je persoonlijke stijl. Bij Home Projects begrijpen we bovendien dat elke tuin of woning anders is. Daarom bieden wij jou uitsluitend bijgebouwen in hout die volledig op maat worden gemaakt. Zo past jouw exemplaar straks perfect bij de esthetiek van je tuin en woning én voldoet het aan al jouw wensen en verwachtingen. Of je nu op zoek bent naar extra functionaliteit, een plek om te ontspannen of een combinatie van beide, de mogelijkheden zijn eindeloos. Waarom dus genoegen nemen met standaardafmetingen, -materialen en pakketten als je alles kunt hebben wat je hart begeert?
Group 79

Maatwerk mogelijkheden

Hoe ver kan je gaan als het gaat om maatwerk? Het antwoord is simpel: heel ver! En om je daar een beeld van te geven, krijg je hieronder een glimp van de grenzeloze mogelijkheden van bijgebouwen op maat bij Home Projects.
Misten we nog niets? Dan horen we graag wat jij nog aan dit lijstje zou willen toevoegen

De magie van een bijgebouw op maat

Bekijk foto’s van enkele van onze gerealiseerde projecten en laat je inspireren.

Houten bijgebouwen krijgen overal een speciale plaats

De meeste van onze prachtige projecten pronken in de privacy van jouw paradijselijke tuin. Soms subtiel dichtbij je woning, soms sereen verscholen in de schaduw van de sierlijke serre. Deze vrijstaande opties bieden de geweldige gelegenheid om een afzonderlijke ruimte te creëren die helemaal past bij jouw behoeften en de lay-out van je tuin.

Naast vrijstaande bijgebouwen hebben we ook ervaring met het bouwen van constructies die tegen de woning. In deze gevallen spreken we vaak over een sfeervol overdekt terras of charmante carport. Die bieden beide extra beschutting en functionaliteit aan je woning en kunnen naadloos worden geïntegreerd in de bestaande architectuur.

Of je nu kiest voor een vrijstaand bijgebouw in de tuin of een aanbouw tegen de woning, wij zorgen ervoor dat het perfect past bij jouw visie en behoeften.

Honderden handige functies voor een houten bijgebouw

Een dozijn diverse houtsoorten

Tropisch hardhout of het populaire thermowood? Het is jouw bijgebouw, dus jij kiest de houtsoort die bij jou past. Wij regelen de rest. Onze mogelijke houtsoorten en profielen zijn in rijkelijke opties beschikbaar. De ene persoon kijkt graag naar tropisch hardhout, terwijl de ander de voorkeur geeft aan thermowood. Elke houtsoort heeft zijn eigen unieke eigenschappen, vooral wat betreft uiterlijk en duurzaamheid. We lopen graag alle opties met jou door, zodat je precies weet wat je kunt verwachten.

Bovendien bieden we niet alleen natuurlijke houtsoorten, maar ook plaatmaterialen zoals volkern aan. Als je zelf de materialen niet meteen kan benoemen, maak je geen zorgen. Als je ons wat foto’s van projecten laat zien die je mooi vindt of als je door onze referenties bladert (of Instagram raadpleegt), zal ons schrijnwerkersoog snel herkennen over welke materialen je het hebt.

Veelgestelde vragen over bijgebouwen

Welke werken regelt Home Projects allemaal?

Letterlijk alle werken. Van het eerste gat in de grond tot de laatste veeg verf.

Wie regelt het ontwerp?

Dat kan een architect (en/of interieurarchitect) zijn. Maar we kunnen eventueel ook zelf een ontwerp uitwerken tot realistische render (afbeeldingen) toe.

In welke prijsklasse moet ik zoiets verwachten?

Door het uitgebreide maatwerk dat we bieden, is elke prijsofferte ook echt maatwerk. Verwacht gewoon niet dat je maatwerk kan krijgen voor de prijs van een kant-en-klaar bouwpakket. We zoeken wel met plezier naar de haalbaarheid binnen je budget.

Werken jullie met duurzaam hout?

Jawel, als het hout dat we gebruiken draagt het gekende FSC kwaliteitslabel.

Nog iets?

Nog een excuus nodig voor een bijgebouw?

Soms heb je nog een excuus nodig om jezelf (of je partner) te overtuigen. Sta ons toe je daarom enkele leuke voordelen van een bijgebouw te geven. Welk voordeel trekt jou over de streep?