Group 3

Schrijnwerken

Voor traditioneel timmerwerk

Ruwe materialen omtoveren tot exclusieve meesterwerken. Daar draait het schrijnwerk bij Home Projects om. We specialiseren ons daarbij in timmerwerk van zowel hellende als platte daken en massieve houtconstructies. Bij uitzondering bekleden we ook al eens een trap of helpen we de unieke dromen van klanten te verwezenlijken in een one-of-a-kind project. Denk maar aan de plaatsing van een rieten dak of de constructie van een old-timerschuur.

Elk timmerproject is wat ons betreft een kans om ambachtelijke kunst te creëren. We begrijpen daarbij dat jouw visie verder gaat dan standaardoplossingen en streven ernaar om de ruwheid van materialen om te zetten in elegante en duurzame constructies die de tand des tijds vlotjes doorstaan.

Timmerwerk mogelijkheden

Hoe ver kan je gaan als het gaat om timmerwerk? Het antwoord is simpel: heel ver! En om je daar een beeld van te geven, krijg je hieronder een glimp van de grenzeloze mogelijkheden van schrijnwerken bij Home Projects.

Misten we nog niets? Dan horen we graag wat jij nog aan dit lijstje zou willen toevoegen

Dakwerken

Daktimmerwerken zijn de ruggengraat van elk degelijk dak. Wij leggen daarom graag de nadruk op nauwkeurigheid en vakmanschap bij elk dak dat we timmeren. Zo volstaat het zeker aan de hoogste normen van veiligheid en esthetiek. Of het nu gaat om nieuwbouw of renovatie, wij gaan vanzelfsprekend voor een dak dat bijdraagt aan de uitstraling van jouw woning. Uiteraard doorstaat het ook moeiteloos de natuurelementen.

In ons aanbod: Uittimmeren dakconstructie, leggen onderdak, afwerken met dakbedekking naar wens (ook riet), uittimmeren dakgoten en dakkapellen.

Massieve dakwerken

Mag je dak een blikvanger zijn, vooral van binnenuit? Dan zou massief dakwerk iets voor jou kunnen zijn. Met imposante eiken balken en authentieke penverbindingen straalt je dakconstructie puur vakmanschap en klasse uit. Het heeft gewoon iets, en we horen vaak dat het een onmiskenbare charme heeft. Bovendien, voor wie houdt van erfgoed houtconstructies, brengen we het verleden tot leven in het heden. Bij Home Projects zijn we gepassioneerd om dakconstructies te creëren die niet alleen functioneel zijn, maar ook een tijdloze esthetische aantrekkingskracht hebben. Of je nu een spectaculaire binnenruimte wilt creëren of gewoon geniet van de majestueuze uitstraling van traditioneel vakmanschap, wij brengen je visie tot leven.

Maatwerk massieve poorten

Een authentieke schuur verdient een al even authentieke poort. Misschien stond deze er al en is ze aan vervanging toe, of wellicht ben je bezig aan een nieuwbouwproject met een landelijk karakter? In beide gevallen is een massieve poort, vaak vervaardigd uit eikenhout, de kers op de taart om het plaatje helemaal compleet te maken.

Houten tuinpoort en hekwerk op maat

Wil je je oprit en tuin op een stijlvolle manier afsluiten? Dan is een op maat gemaakte houten tuinpoort de perfecte oplossing. Soms laten we die harmonieus samenvloeien met de gevelbekleding, terwijl ze op andere projecten voortvloeit uit een bijgebouw. Wat je ook kiest, ons maatwerk strekt zich uit tot in de kleinste details, en de mogelijkheden, waaronder de keuze van de houtsoorten, zijn praktisch onbeperkt.

Veelgestelde vragen over schrijnwerken

Wie regelt het ontwerp van schrijnwerken?

Dat kan een architect (en/of tuinarchitect) zijn. Maar we kunnen eventueel ook zelf een ontwerp uitwerken tot realistische render (afbeeldingen) toe.

In welke prijsklasse moet ik zoiets verwachten?

Door het uitgebreide maatwerk dat we bieden, zitten we in een hogere prijsklasse. Verwacht gewoon niet dat je maatwerk kan krijgen voor de prijs van een kant-en-klaar bouwpakket.

Werken jullie met duurzaam hout?

Jawel, al het hout dat we gebruiken draagt het gekende FSC kwaliteitslabel.

Nog iets?

De magie van schrijnwerken op maat

Bekijk foto’s van enkele van onze gerealiseerde projecten en laat je inspireren.