Group 3

Woonprojecten

Voor woningen van aan de grond tot het laatste stukje plafond

Met onze uitgebreide expertise in bijgebouwen, schrijnwerken en gevelbekleding, strekt ons aanbod zich ook uit tot complete woonprojecten. Onze unieke benadering stelt ons in staat om periodiek volledig afgewerkte topwoningen aan te bieden, waarin vakmanschap uit onze andere diensten tot uiting komt. Het kenmerkende aspect van onze aanpak is dat we elke woning ontwikkelen volgens onze eigen visie, waarbij we bijzondere aandacht besteden aan detail en kwaliteit. Pas nadat we zeker zijn dat elk aspect voldoet aan onze hoge normen, brengen we de woning op de markt. Het betreft echter een zeer beperkt aantal uitzonderlijke woningen. Als je geïnteresseerd bent, is het dus van essentieel belang om op de hoogte te blijven en snel te handelen wanneer deze unieke kansen zich voordoen.

Enkele woonprojecten die we realiseerden

Bekijk foto’s van enkele van onze gerealiseerde projecten en laat je inspireren.

Projecten in opbouw

Volg deze pagina om ook de projecten in opbouw te kunnen volgen. Meer informatie over dit segment van onze website volgt. Wil je in de tussentijd informeren of wij aan interessante projecten aan het werk zijn? Aarzel niet van ons te contacteren. 

Veelgestelde vragen over schrijnwerken

Kan ik vooraf interesse tonen zodat ik als eerste op de hoogte gebracht word?
Uiteraard. Stuur ons even een mailtje of bel ons, en we houden je persoonlijk op de hoogte van lopende of komende woonprojecten.
Kan ik nog iets wijzigen aan zo’n woonproject?
De afwerkingsdetails worden altijd in overleg met de koper besproken. In die zin kan je dus altijd nog iets wijzigen aan het project.
Hoe zuinig zijn de woningen?
Al onze woonprojecten zijn zogenaamde BEN-woningen en voldoen zo aan strengen normen rond duurzaamheid en EPB.
Nog iets?