Group 3

Over Home Projects

Home Projects is een lokale onderneming gevestigd in het hart van de Kempische gemeente Tielen. Ons team bestaat uit drie vakmensen van uiteenlopende leeftijden die naadloos samenwerken in perfecte harmonie. Onze creatieve geesten bruisen van de ideeën, en we benutten elk onze unieke vaardigheden op het juiste moment om jouw project soepel en succesvol te realiseren. Ons atelier in Tielen dient als uitvalsbasis, en we bedienen een uitgestrekte regio in de Kempen. de Antwerpse rand en Limburg.

Hoewel we in de vooral nauw samenwerken met architecten om hun visies tot leven te brengen, verwelkomen we ook particulieren die op zoek zijn naar een betrokken partner voor hun droomproject. Bij Home Projects staan we altijd klaar om jouw ideeën werkelijkheid te maken, ongeacht de aard of schaal van het project.

Ons team

Glenn Leys

Zaakvoerder

Compagnon

Zaakvoerder

Twijfel niet om ons te contacteren!

Spalbeekstraat 123/2
3510 Lille

+32 (0) 477 61 81 47
+32 (0) 471 78 37 95

info@homeprojectsbvba.be

Wij maakten onze handen reeds vuil aan

Onze diensten

Bijgebouwen

Een houten bijgebouw in je mooie tuin tuin maakt het plaatje helemaal af. Het is niet alleen een functionele toevoeging aan je leefruimte, maar ook een ware verlenging van je persoonlijke stijl. 

Schrijnwerken

Ruwe materialen omtoveren tot exclusieve meesterwerken. Daar draait het schrijnwerk bij Home Projects om. We specialiseren ons daarbij in timmerwerk van zowel hellende als platte daken en massieve houtconstructies. 

Gevelbekleding

Houten gevelbekleding is zowel een praktische manier om je huis te beschermen tegen de elementen als een esthetisch element dat warmte, karakter en schoonheid toevoegt aan elk architecturaal ontwerp.

Woonprojecten

Met onze uitgebreide expertise in bijgebouwen, schrijnwerken en gevelbekleding, strekt ons aanbod zich ook uit tot complete woonprojecten.